Review CeraVe Moisturising Cream, Hydrating Cleanser


În toamna lui 2018, am descoperit câteva produse noi pe piața din România și anume gama CeraVe. Au apărut pe piață undeva în 2005-2006 în SUA și au dezvoltat împreună cu medicii dermatologi 3 produse, ulterior adăugând și alte produse în portofoliul lor.  Toate produsele conțin ceramide esențiale pielii care se eliberează pe parcursul a 24h pentru a menține pielea califelată toată ziua, mai multe detalii despre tehnologia MVE puteți citi pe site-ul propriu.


Portofoliul conține produse de curățare și de hidratare, creme și loțiuni, atât de uz general pentru față și corp, cât și creme de față cu SPF, dar și diverse variante de gramaj.


CeraVe Moisturing Cream hidrateaza în mod eficient pielea, iar deși este foarte groasă ca și textură, se absoarbe repede în piele și nu este necesară reaplicarea deoarece pielea se menține hidratată pe parcursul întregii zile. Este potrivită pentru față și corp și este destinată pielii uscate, iar datorită formulei fără parfum se poate folosi și pentru cei cu piele sensibilă și chiar și pentru copii peste 3 ani. Deși, tenul meu nu este uscat, am folosit-o cu succes și pe față fără să-mi accentueze secreția de sebum din zona T. Eu am o varianta mare de 340g, care cred că îmi va ajunge o perioada, dar se găsește și într-o varianta mai mică. Ceea ce îmi place mult este faptul că este universală, adică o pot folosi și pe față și pe corp și nu este necesar să am o grămadă de produse pentru a-mi îngriji pielea corpului și a feței.


CeraVe Hydrating Cleanser este un gel de curățare, care promite o curățare și hidratare fără a perturba bariera de protecție a pielii. Are o formulă lăptoasă, care nu face spumă și curață delicat, poate prea delicat pentru preferințele mele. Trebuie să spun că este destinat unui ten normal, uscat, iar al meu nu se încadrează în această categorie. Faptul că este non-spumant, a fost ciudat pentru mine, nu-l vedeam capabil de curățare, dar se descurcă ok, mai puțin pentru urmele de mascara rămase după demachiere, dar îmi place că nu îmi lasă față uscată, nu simt nevoia să aplic rapid o cremă imediat după utilizare, cum simt după alte produse similare. Se găsește și el în două variante de gramaj, 236ml, respectiv 473ml. Vreau să mai adaug faptul că produsul vine într-un ambalaj cu pompița ceea ce ușurează mult folosirea lui.


CeraVe Foaming Cleanser este un gel de curățare pentru tenul normal-gras, de data asta, spumant, mult mai potrivit pentru tenul meu, fapt ceea ce a dus la o apreciere mai mare din partea mea, curățarea era mult mai eficientă, dar cu aceleași beneficii de hidratare și protecție a barierei naturale a pielii. Similar, cu toate produsele din gama, conține ceramide, acid hialuronic, nu conține parfum, săpun sau parabeni și are o formulă hipo-alergenica și non-comedogenică, adică nu blochează porii. Vine și el tot în două variante de gramaj și cred că dintre cele două geluri, îl prefer pe acesta, deși am avut doar o varianta mini, de 20ml, folosită atât în vacanța din Milano, cât și după cu mult succes.

CeraVe Moisturising Lotion are un efect foarte similar cu crema, este hidratantă și nu lasă o pelicula grasă pe piele, se absoarbe imediat, dar hidratarea se menține pe tot parcursul zilei. La fel că și celelalte produse, lotiunea nu conține parfum, parabeni și folosește aceeași tehnologie de hidratare și se poate cumpără în două variate de gramaj. Eu am avut o varianta mini a produsului și am luat-o cu mine într-o călătorie la Milano, mi-a plăcut foarte mult textura, mult mai lichidă decât a cremei, iar în contact cu pielea, datorită căldurii se topea și se absorbea rapid. Deși, era o varianta mini, 20ml, mi-a ajuns pe toată perioada călătoriei și am mai folosit-o și acasă câteva zile cu multă plăcere.


Din partea mea, produsele primesc un mare plus, consider că au un raport calitate-preț excelent și pot fi folosite de toată familia, atât pe corp, cât și pe față, fără să provoace probleme. Se pot găși de cumparat ușor, atât pe site-ul propriu, cât și pe emag.ro, farmaciatei.ro, notino.ro, cât și pe iherb, unde găsești o varietate mai mare de produse de la CeraVe.

  • Share:

You Might Also Like

0 comentarii