Părerea mea despre produsele pentru păr de la Avon destinate părului degradatÎn ultimul timp, datorită vopsirii, părul meu și-a pierdut din strălucire și din elasticitate și îmi doream să readuc acea strălucire dinainte de decolorare. Deși sunt foarte conservatoare când vine vorba de șamponul pe care îl folosesc, am vrut să testez câteva produse noi pentru păr, mai exact gama Advance Techniques Reconstruction de la Avon, destinată părului deteriorat care a venit la fix pentru problema mea.

Șamponul, Advance Techniques Reconstruction, are un parfum plăcut, delicat, dar care persistă în păr și după spălare pentru câteva ore, mie imi place mult acest aspect la un șampon. Este necesară o cantitate mică pentru că face multă spumă, curăță bine. El promite repararea părului deteriorat și hidratarea lui, dar nu mă pot pronunța în acestă privință pentru că l-am folosit mereu și cu alte produse. Prețul lui este 25lei pentru 400ml, dar dacă doriți să îl încercați recomand să urmăriți catalogul deoarece îl puteți achiziționa chiar și la 10-12 lei. Raportul calitate-preț mi se pare imbatabil.


Următorul pas în rutina de îngrijire a părului este aplicarea balsamului din aceeași gamă Advance Techniques Reconstruction de la Avon, parfumul este similar cu al șamponului, îmi place. Mă ajută mult la descurcarea părului și face pieptarea mult mai ușoară. Balsamul este foarte gros, ca și textură și de la a doua, a treia folosire mi-a fost greu să îl scot din tub, cred că un altfel de ambalaj ar fi fost mai potrivit pentru această textură, dar am găsit o soluție și la această problemă, îl țin învers, cu dopul în jos, astfel tot produsul iese mai ușor. Ca și preț, pentru o cantitate de 250ml, va trebui să plătim la preț întreg 20lei, dar în diferite campanii, poate să fie 10-12 lei. Ultimul, dar cred că cel mai apreciat de mine din cele trei produse, este serumul hidratant cu ulei de argan si ulei de cocos. Folosesc câteva pompițe și îi dă părului o strălucire aparte și îl netezește, îl face și mai ușor de pieptănat. Mie îmi face plăcere să îl folosesc și îl văd ca pe un răsfăț pentru părul meu. Referitor la preț, este 28 de lei la preț întreg, dar îl puteți achiziționa la 16-18 lei în funcție de reducerea aplicată.


Per total, îmi plac produsele, le consider niște produse bune, accesibile tuturor, atât din punct de vedere al prețului, dar și pentru că pot fi comandate online de pe site-ul propriu, dar și de pe alte site-uri. Eu le voi folosi până la fund și consider recumpărarea lor, în special al serumului cu ulei de argan și cocos.


Tu ai încercat produsele de la Avon pentru păr?

  • Share:

You Might Also Like

0 comentarii