Review Scrub Mark Coffee and Coconut


Astăzi, vedetă este scrubul Mark Coffee Coconut care m-a cucerit din primul moment în care l-am deschis. Combinația de cocos și cafea este una foarte reușită din punctul meu de vedere, atât ca miros, cât și ca eficiență în procesul de curățare și hidratare.

Un alt plus al acestui produs este faptul că este natural, nu conține conservanți sau alte substanțe sintetice. Conține cafea, zahăr brun și sare de mare pentru exfoliere și pentru hidratare ulei de cocos, ulei de migdale și vitamina E.

Având în vedere ingredientele, cred că poate fi cu succes înlocuit cu un scrub DIY, pentru că prețul lui se încadrează mai degrabă în latura scumpă. Scrub-ul costă 19 lei pentru 30g, iar pentru varianta mare de 200g prețul este 79 lei. Se poate comanda de pe site-ul propriu, dar se poate găsi și în magazinele DM.

Această companie nu testeaza pe animale și are o varietate mare de produse de îngrijire, atât pentru ten, cât și pentru corp, iar în portofoliul lor se regăsesc și câteva produse pentru bărbați.

Mi-a făcut plăcere să îl folosesc scrub-ul Coffee and Coconut, lasă pielea califelată, baia este foarte frumos mirositoare după folosirea lui, dar probabil voi încerca varianta DIY sau mă voi îndrepta către unul mai accesibil ca și preț.

Tu ai încercat produsele Mark? Care este părere ta despre ele?

  • Share:

You Might Also Like

0 comentarii